Lando Norris over zijn debuutseizoen: “Een geweldige ervaring”

Met nog een race voor de boeg blikt Lando Norris terug op zijn debuutseizoen als F1-rijder en hij vat het samen als een “geweldige ervaring.”


Toegeven, bij de Belgen lag Lando Norris misschien wat moeilijk omdat hij de plaats van Stoffel Vandoorne had ingenomen bij McLaren maar we mogen ondertussen wel stellen dat de meeste F1-fans hem in de armen gesloten hebben.

Met zijn natuurlijke guitigheid is de twintigjarige een verademing in het politieke F1-wereldje. Hij zit nooit verlegen om een grap en hij ligt zichtbaar goed in de groep bij de andere rijders, inclusief de gevestigde waarden.

“Mijn eerste jaar in de Formule 1 is een geweldige ervaring geweest en ik heb het gevoel dat ik veel ervaring heb opgedaan sinds het licht uitging in Melbourne”, aldus Norris in de aanloop van de GP van Abu Dhabi.

Twaalf maanden geleden was Norris nog aan het strijden met George Russel om de titel in de F2. Hij stond er op het podium en dat doet hem met een goed gevoel terugkeren naar het Yas Marina Circuit.

“Ik ben blij dat ik het seizoen kan afsluiten op een circuit dat ik goed ken, omdat ik vorig jaar hier in de F2 een podium heb gescoord en de post-season test van 2018 heb mogen doen.”

“Het is een interessant circuit met een paar unieke eigenschappen die de race interessant houden. Ik kijk uit naar een nieuw spannend weekend en om voor de laatste keer dit jaar alles te geven,” besluit Norris.

Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen