“Lando Norris vliegt momenteel, hij is een nog betere F1-piloot geworden”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

McLaren-teambaas Andreas Seidl is vol lof over Lando Norris en zijn prestatie tijdens de GP van Emilia-Romagna. Volgens Seidl heeft Norris een nieuwe stap in zijn carrière gezet.

Norris staat niet alleen gekend om zijn humor, de jonge Brit is ook bijzonder snel en één van de grote opkomende talenten in de Formule 1. Norris zijn sterke prestatie op het circuit van Imola bewijst volgens Seidl dat hij een nieuwe stap zijn carrière heeft gezet.

“Lando vliegt momenteel,” aldus Seidl zondag na afloop van de race tegenover ‘Sky Sports F1’. “Hij heeft duidelijk als rijder een nieuwe stap vooruit gezet.”

“Niet alleen hier in Imola maar ook al in Bahrein kon je zien dat hij tijdens de winter duidelijk een volgende stap vooruit heeft gezet, als persoon en als rijder.”

“Ik denk dat hij het voorbije seizoen, samen met zijn engineering team goed verteerd heeft en de juiste richting uit is gegaan.”

“Het is normaal dat zo’n jonge gaste stappen vooruit zetten, zeker tijdens de eerste jaren. Ze moeten dat doen, anders zullen ze nooit de absolute top bereiken, maar het is geweldig om te zien hoe goed hij nu is.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022