Lando Norris voelt zich beter: “Afwachten wat het in de wagen geeft”

Na zijn fysieke klachten tijdens de oefensessies op vrijdag werd Lando Norris onder handen genomen en voelt hij zich beter. Het blijft echter afwachten wat het gevoel in de wagen zal geven.


Norris liet gisteren verstaan dat hij pijn in zijn borstkast kreeg wanneer hij in zijn F1-bolide moest remmen. Volgens de jonge Brit leek het alsof hij gekneusde of gebroken ribben had.

Rust afgelopen nacht alsook een behandeling moesten soelaas bieden en dat lijkt ook het geval te zijn. Norris voelt zich naar eigen zeggen een stuk beter.

Hij werd onder handen genomen door een specialist en het probleem is geïdentificeerd zonder dat de renstal er veel meer over vertelt. Het ziet er dus niet naar uit dat onze landgenoot Stoffel Vandoorne voor Lando Norris zal moeten invallen.

De derde oefensessie zou normaal een belangrijke test voor Norris geweest zijn maar door de hevige regenval is de sessie op de Red Bull Ring geschrapt. Het wordt dus wachten tot de kwalificatie om te weten hoe het met Norris gesteld is.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner