Lando Norris wil Max Verstappen aanvallen tijdens sprintrace

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Tijdens de kwalificatie moest Lando Norris nipt de duimen leggen voor Max Verstappen maar tijdens de sprintrace wil de jonge Brit daar verandering in brengen. Norris hoopt immers om Verstappen tijdens de sprintrace te kunnen aanvallen.

Max Verstappen kwalificeerde zich als derde met een handvol duizendsten voorsprong op Norris. Van op P3 zal Verstappen ongetwijfeld vooral vooruit kijken en proberen om Lewis Hamilton te verslaan maar misschien loert er wel gevaar vlak achter hem.

Lando Norris liet immers al uitschijnen dat hij tijdens de sprintrace zal proberen om Verstappen aan te vallen om zo alsnog in een betere positie aan de race van zondag te kunnen beginnen.

“Ik denk dat we op zijn minst moeten blijven waar we ons momenteel bevinden maar als we de kans krijgen dan moeten we Max proberen inhalen,” vertelde Norris na afloop van de kwalificatie.

“Mercedes is te ver verwijderd, ik heb dan ook niet het gevoel dat we tegen hen racen maar we maken kans tegen de Red Bulls.”

“We bevinden ons al voor Perez en we stonden ook bijna voor Max. Laat ons zien wat het geeft, ik ben niet zeker, we moeten zien hoe onze racesnelheid met veel brandstof aan boord is.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print