Lawrence Stroll: “GP van Australië wordt uitgesteld naar de herfst”

Na de verschillende berichten dat het F1-seizoen 2021 mogelijk niet in Australië zou beginnen laat nu ook Lawrence Stroll verstaan dat de GP van Australië waarschijnlijk wordt uitgesteld.


Op 21 maart zou in het Albert Park in Melbourne de eerste race van het nieuwe F1-seizoen van start moeten gaan. De situatie met het coronavirus COVID-19 lijkt er echter net als vorig jaar een stokje voor te steken.

Vorig jaar moest de race in allerlaatste instantie geannuleerd worden, iets dat ook dit jaar dreigt te gebeuren. Volgens Lawrence Stroll zit er echter eerder een uitstel van de race aan te komen.

“De race in Melbourne is niet geannuleerd (ook al is het nog niet officieel) maar uitgesteld,” vertelde Stroll tegenover ‘Reuters’ voorafgaand aan de aankondiging van de samenwerking van Aston Martin met Cognizant.

“We zullen in de herfst naar daar gaan, de eerste race zal in Bahrein plaatsvinden.”

De F1-teams zouden naar verluidt afgelopen maandag geïnformeerd zijn over de aanpassing, voorlopig is het echter wachten op een officiële bekendmaking.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

GP van de USA: wk-stand

Door zijn overwinning tijdens de GP van de USA vergroot Max Verstappen zijn voorsprong in het kampioenschap tot twaalf punten en dit met nog vijf races te gaan.

Lees verder »
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen