Leclerc en Sainz zijn onder de indruk: “De F1-75 ziet er agressief uit!”

Ferrari
Ferrari

Charles Leclerc en Carlos Sainz keken tijdens de presentatie vol bewondering naar de F1-75. De nieuwe Ferrari F1-bolide ziet er volgens Leclerc en Sainz erg agressief uit.

Na afloop van de presentatie vielen er heel wat positieve reacties te lezen over de nieuwe Ferrari F1-bolide. De F1-75 wordt gekenmerkt door een donkerrode kleur met zwarte accenten. De bijzonder ontworpen openingen zorgen bijkomend voor dat de nieuwe Ferrari er erg agressief uitziet en dat was ook Carlos Sainz niet ontgaan.

“Ik vind hem er agressief uitzien, radicaal en ook bijzonder mooi. Ik hoop vooral dat hij ook snel is,” aldus Sainz tijdens de presentatie. “Hij is innovatief, anders, er is out of the box gedacht. Ik hou ervan omdat hij radicaal is, wat ook is wat je wil zien bij een volledig nieuwe wagen.”

Ook teamgenoot Charles Leclerc was bijzonder enthousiast bij het zien van zijn nieuwe wagen voor het komende seizoen.

“Ja, ik hou van de livery. Ik vind hem perfect. Een beetje donkerrood, de wagen ziet er daardoor wat agressiever uit, het is perfect,” aldus Leclerc.

“We hebben ook het logo om het 75-jarig bestaan te vieren dat perfect bij de livery past, we proberen de vroegere jaren van Ferrari te vertegenwoordigen. Dit is wat een mix van wat we vorig jaar hadden en vroeger.”

Leclerc is vooral fan van het bodywork rond de motor, zeker met de ‘kieuwen” die een erg apart design hebben.

“Ik vind het persoonlijk mijn favoriet deel van de wagen. Je kan echt zien hoeveel werk in het bodywork is gekropen, het ziet er indrukwekkend uit, het ziet er extreem uit, ik hou ervan,” besluit Leclerc.

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer