Lewis Hamilton blijft op sociale media opmerkelijk stil over nieuw Mercedes-contract

Echt verrassend was de contractverlenging voor Lewis Hamilton bij Mercedes niet maar wat wel opmerkelijk is, is het feit dat Hamilton op zijn sociale media met geen woord rept over zijn nieuw Mercedes-contract.


De voorbije weken plaatste Mercedes verschillende berichten op haar sociale media waarin Lewis Hamilton werd vernoemd, omgekeerde gebeurde dat de voorbije weken niet. Nergens een foto of bericht van Lewis Hamilton in Mercedes-outfit of met een Mercedes-logo.

Ook nu Hamilton officieel een nieuw contract bij Mercedes heeft ondertekend pakt Mercedes daar uiteraard graag mee uit, maar opnieuw zien we bijzonder weinig beweging bij Lewis Hamilton. Nergens op zijn sociale media-kanalen zien we Hamilton zijn nieuwe overeenkomst vermelden en we zien hem ook nog geen Mercedes-outfit in een post dragen.

Toto Wolff en Lewis Hamilton mogen dan wel anders insinueren in de officiële reacties van het persbericht, het voedt alleen maar meer de speculaties dat er iets definitief gebroken is tussen Hamilton en Mercedes …


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print