Lewis Hamilton boos om plastic op het strand

In een filmpje dat Lewis Hamilton op de sociale media gepost heeft wil hij ons bewust maken van het probleem rond plastic afval dat in de oceanen ronddobbert.


We zien Lewis Hamilton op het strand met een berg plastic afval en de wereldkampioen is daar naar eigen zeggen het hart van in. Hij wil dat zijn volgers zien hoeveel afval hij in een korte tijd heeft verzameld en hij wil ze bewust maken van het probleem.

Hij roept ook op om na te denken over wat je koopt als je gaat winkelen. Hij beseft dat niemand wil dat het afval in de oceanen terecht komt maar hij stelt zichzelf de vraag of de bedrijven die zeggen dat ze recycleren dat ook wel daadwerkelijk doen.

Afsluiten doet Hamilton met de woorden dat er ongelofelijk veel afval rond drijft in de oceanen en dat er absoluut iets aan gedaan moet worden. Zelf heeft hij er alvast voor gezorgd dat hij het strand waar hij was opgeruimd heeft achtergelaten.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print