Lewis Hamilton: “Het voelde als een eerste schooldag”

Lewis Hamilton spreekt van een rommelige eerste dag opnieuw in de wagen, al verwacht hij wel dat het op zaterdag een stuk beter zal gaan.


Nadat Hamilton een race mistte door een besmetting met het coronavirus kroop de zevenvoudig F1-kampioen vandaag opnieuw zelf achter het stuur. Een erg vlotte dag was het niet maar echt zorgen maakt Hamilton zich niet.

“Het voelde wat als een soort eerste schooldag aan,” vertelde Hamilton, die speciaal daarvoor een erg opmerkelijke outfit had aangetrokken, tegenover ‘Sky F1’.

“Het vroeg dus zeker en vast even tijd om tijdens de eerste oefensessie alles opnieuw gewoon te worden, en vervolgens was er de tweede sessie ook nog. Ik moest nog wat zien te wennen, maar het was niet al te erg.”

“Ik denk dat we tijdens mijn ingekorte sessie (door remproblemen) het meeste hebben kunnen doornemen. Het was echter wat een rommelige dag, er is veel gebeurd.”

“De jongens zijn al drie weken onderweg dus we hebben wat ‘gremlins’ gehad maar we geraken er door en morgen zal het zeker en vast beter gaan.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022