Lewis Hamilton: “Ik ga grijs zien tegen het einde van het seizoen!”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Tijdens de GP van Bahrein kregen we een beklijvend duel tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton. Hamilton verwacht heel het seizoen een intense strijd met Verstappen en grapte dat hij “grijs zal zien tegen het einde van het seizoen”.

Lewis Hamilton bevindt zich overduidelijk niet in de comfortabele situatie van de voorbije jaren, waarbij hij vooral met de eigen teamgenoot moest rekening houden. Max Verstappen mengt zich duidelijk in de strijd en ook al was het nog maar de eerste race van het seizoen, nu is reeds duidelijk dat de titelstrijd veel spannender zal zijn dan vorig seizoen.

“Ik ben enorm opgewonden en erg blij voor de fans, zij zijn ook erg opgewonden,” aldus Hamilton na het winnen van de openingsrace in Bahrein. “Het is iets waarnaar de fans enorm lang verlangd hebben.”

Volgens Hamilton heeft Mercedes heel wat werk te doen om de ‘achterstand’ op Red Bull dicht te rijden maar wordt in de fabriek alles op alles gezet om dit ook te doen.

“Uiteraard is dit nog maar één race dus we weten nog niet wat de toekomst brengt. Met de snelheid waarover ze beschikken kunnen ze nog veel voor ons zijn maar we gaan zo hard mogelijk werken en proberen zo dicht mogelijk bij hen te zitten voor de strijd. Ik hoop op nog veel zo’n races met Max en Valtteri.”

“Er rest ins nog een lange weg, 22 races. Oh mijn God! Ik ga grijs zijn tegen het einde van het seizoen!”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022