Lewis Hamilton mist rol in nieuwe Top Gun-film

Lewis Hamilton heeft een kans gemist om voet aan grond te krijgen in Hollywood. Hij moest noodgedwongen verstek laten gaan voor ‘Top Gun: Maverick’ als gevolg van zijn drukke F1-agenda.


Het zou alvast niet de eerste keer geweest zijn dat we Lewis Hamilton op het witte doek zouden kunnen bewonderen, in ‘Zoolander 2’ mocht hij ook al een keer opdraven voor een cameo. Bij de nieuwe ‘Top Gun’ zou de vijfvoudige wereldkampioen echter mogen rekenen op meer schermtijd.

“Ik probeerde in Top Gun te komen omdat ik een grote fan ben van Top Gun, maar ik had geen tijd om te filmen,” vertelde Hamilton aan ESPN.

“Maar ik had de kans om het te doen en ik kon het niet doen.”

De Brit heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ambities heeft in de filmwereld. Hij heeft zelfs al een agent in Hollywood en een auditie video waar hij zijn acteerkunsten tentoon spreidt.

“Ik wil het wel doen,” voegde hij eraan toe. “Een tijdje geleden deed ik auditie voor een film en het duurde een dag om de rol te leren.”

“Ik had een modeshow in Parijs, en ik had misschien vier of vijf shows om naar toe te gaan, dus tussendoor kleedde ik me snel om en zag ik een acteercoach. Ik zag haar twintig minuten lang en we overliepen al snel een deel, toen kwam ik terug naar de show en overliep ik een ander deel.”

“Aan het eind van de dag moest ik een video opnemen om naar Los Angeles te sturen, dat was zo cool!”

Het contract van Hamilton loopt eind volgend jaar af maar het ziet er naar uit dat de Brit zal bijtekenen bij Mercedes, hij zal zijn acteerambities dus nog even in de koelkast moeten steken.

“Ik heb zeker geen tijd voor films”, zei hij. “Het zou mijn hele winter in beslag nemen, dat betekent dat ik geen pauze zou krijgen, dat is het probleem waar ik op dit moment mee worstel.”

“Als je mijn kalender zag. Het is super druk en ik probeer ook wat dagen uit te trekken voor mezelf zodat ik hier in de F1 op mijn best kan zijn. Dus het is gewoon proberen om een balans te vinden.”

“Aan het eind van het jaar wil je echt van de ontspanning kunnen genieten.”

“Ik heb al deze dingen die ik wil doen. Ik wil dat ontwerpen, werken aan mijn muziek – maar dat betekent dat ik een hele tijd weg ben van mijn familie, een tijd niet kan trainen en al die verschillende dingen.”

Hij beseft ook wel dat hij nog heel wat coaching nodig heeft eer hij een serieuze kans maakt om het in Hollywood te maken.

“Ik weet niet of ik goed ben in acteren,” voegde hij eraan toe.

“Ik weet niet of ik ooit goed zal zijn in films, maar ik zal het proberen. Je kijkt naar veel mensen die het doen en ze zijn niet echt goed.”

“Ik weet dat het in alles, wat het ook mag zijn, zo veel tijd en moeite kost om een vak onder de knie te krijgen. Maar omdat ik het in de Formule 1 heb ervaren, begrijp ik dat en kan ik dat waarderen.”

“Dus ik weet dat als ik films maak, ik er zoveel werk in moet steken en een hele weg af te leggen heb. Ik weet niet of ik daar ooit tijd voor zal hebben, want de modespullen zullen ook veel van mijn tijd in beslag nemen,” besluit Hamilton.

Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022