Lewis Hamilton produceert F1-film met Brad Pitt voor Apple TV

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Apple heeft bevestigd dat ze een F1-film zullen maken met Brad Pitt. De film wordt geregisseerd door Joseph Kosinski en geproduceerd wordt door niemand minder dan Lewis Hamilton.

De namen die meewerken aan het project zijn niet van de minste want onder meer de naam van Jerry Bruckheimer werd bevestigd door Apple. Bruckheimer is bekend als producent van blockbusters als Top Gun, The Rock en Armageddon.

In de film die op stapel staat zal Brad Pitt een gepensioneerde racepiloot spelen die terugkomt uit pensioen om een jong talent te begeleiden en zelf nog een laatste kans op succes te proberen benutten.

De rol van Hamilton zal die van co-producent zijn en hij zal vooral als adviseur optreden. Jerry Bruckheimer is alvast zeer te spreken over de rol van Hamilton en maakt de vergelijking met de gevechtspiloten waarmee hij mocht samenwerken voor Top Gun.

“Hij is eigenlijk een gevechtspiloot, maar dan slechts 30 cm boven de grond,” grapte Bruckheimer.

Veel meer details zijn er nog niet bekend over het project maar Apple zal de film naar verluidt een maand lang in bioscopen over de hele wereld laten draaien voordat hij op het streamingplatform Apple TV Plus wordt uitgebracht.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol 7-daagsebol 7-daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print