Lewis Hamilton uit kritiek op Mercedes: “Hier gaan we een serieus gesprek over voeren”

Daimler Media
Daimler Media

In de straten van Monaco is Lewis Hamilton al een heel weekend niet echt competitief. Tijdens de oefensessies werd nog gedacht dat er verstoppertje werd gespeeld maar tijdens de kwalificatie geraakte Hamilton niet verder dan een zevende tijd.

Voor Hamilton kwam dit aan als een enorme ontgoocheling en hij liet reeds verstaan dat hij van op P7 niet in staat zal zijn om voor de overwinning te strijden. Hamilton liet gisteren weten dat hij een goed gesprek met Mercedes zou voeren over het hoe en waarom hij zo’n moeilijk raceweekend kent.

“Er zullen deze avond enkele moeilijke gesprekken met de engineers plaatsvinden, of misschien na het raceweekend,” vertelde Hamilton gisteren.

“Er zijn dingen die men had moeten doen en die niet gebeurd zijn. We zullen er echter uit leren en we kunnen er alleen maar beter van worden en de volgende race sterker zijn.”

Hamilton weigerde vervolgens om verder in detail te gaan over de specifieke problemen en dingen die het team anders had moeten doen.

“Nee, daar kan ik niet verder op ingaan,” aldus Hamilton. “Vanuit mijn standpunt is het een beetje frustrerend maar het is wat het is.”

“Ik kan er niet al te veel over zeggen en ik wil niet al te kritisch zijn tegenover het team maar achter gesloten deuren zal ik dat wel zijn. We moeten samen enorm hard werken.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed