Lewis Hamilton voelt zich niet zo geweldig op Mugello

Tijdens de tweede oefensessie mag Hamilton dan wel de tweede tijd gereden hebben, echt tevreden over zijn performance op het circuit van Mugello is de Brit nog niet.


Waar Hamilton dan weer wel zeer tevreden over is dat is de layout en karakteristieken van het circuit van Mugello. Hij vindt het een leuk circuit om op te rijden.

“Ik hou van het circuit, het is snel,” vertelde Hamilton gisteren na afloop van beide oefensessies. “Het is zeker en vast een echte uitdaging, ik voel me hier alleen nog niet zo geweldig op het circuit maar daar werk ik aan.”

Hamilton kan naar eigen zeggen met het oog op de kwalificatie en de race nog heel wat vooruitgang boeken en dan vooral in de eerste sector van het circuit, daar moet het volgens hem veel beter kunnen.

“De eerste en tweede sector zijn wat zwak bij mij, maar dan vooral eigenlijk de eerste sector. Daar kan ik nog heel wat vooruitgang boeken,” aldus Hamilton.

“Max en Valtteri zijn daar snel en ik zal tegen zaterdag dan ook het nodige studiewerk verrichten om me te verbeteren.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print