Lotus tevreden met het bereiken van de finish

Bij de Maleisische renstal Lotus zijn beide rijders tevreden over het verloop van hun Britse GP.
Bij Lotus wisten beide rijders vandaag nog eens de finish te bereiken. De Italiaanse rijder Jarno Trulli kende een bijzondere start en eindigde als zestiende. Zijn Finse teamgenoot Heikki Kovalainen is eveneens tevreden over het verloop van de wedstrijd. Kovaleinen eindigde als zeventiende.

”Ik heb vandaag de wedstrijd kunnen uitrijden en ik heb zelfs met andere teams kunnen strijden. In principe kenden we een zwaar weekend maar uiteindelijk kunnen we toch allemaal tevreden zijn. Het team leverde geweldig werk want we hadden niet de kans om echt aan onze afstelling te werken. Ik kon gelukkig snel wennen aan het nieuwe gedeelte van het circuit en daardoor konden we vandaag een knap resultaat neerzetten”, zo klonk een tevreden Jarno Trulli.

Teamgenoot Heikki Kovalainen bevond zich zowat de hele wedstrijd in verkeer. De voormalig McLaren-rijder geraakte even gefrustreerd maar kan uiteindelijk dus ook positief terugblikken op de Britse GP.

”Mijn ritme zat vandaag best goed gedurende de hele race. Ik had eigenlijk wel voortdurend verkeer voor me. In mijn eerste rondje verloor ik een positie en dat frustreerde me toch wel even. Ik werd opgehouden maar ik vindt niet niet erg om op een ronde te worden gereden. Over het algemeen ben ik best tevreden over het feit dat we vandaag de finish wisten te bereiken. Het team kende vandaag een goede dag op Silverstone”, aldus Heikki Kovalainen.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen