Lotus verlaat gefrustreerd Duitsland

Beide rijders waren gisteren nog optimistisch, en mikten net als in hun thuisrace op Silverstone op een dubbele finish, maar een dag later zagen we beide Lotus-rijders uitvallen.
Relatief vroeg in de wedstrijd kende Jarno Trulli een serieus probleem met de versnellingsbak. “Ik had een erg goede start, maar toen verloor ik plots vrijwel alle versnellingen, en dat was het dan. We probeerden de bak nog te resetten in de pits en ik probeerde mijn weg te vervolgen, maar het had geen nut, dus ik denk dat het een mechanisch probleem met de bak was, hetgeen me uiteindelijk tot een vervroegd einde dwong.”

“Het is erg frustrerend dat dit gebeurde, omdat ik een goed weekend kende, waarschijnlijk zelfs het beste weekend van mijn seizoen tot dusver, en het lijkt echt alsof het geluk me niet toelacht. We krijgen volgend weekend alweer een nieuwe kans, dus ik hoop dat mijn geluk me daar wel terug toelacht.”

Aan de andere kant van de garage kwam Heikki Kovalainen binnen na een accident met Pedro De La Rosa. “Een ontgoochelend einde van de race, maar dat is gewoon één van die dingen die kunnen gebeuren als je andere wagens moet doorlaten. Het was mijn fout, maar ik zag de Sauber simpelweg niet aankomen. Ik liet een Williams passeren, maar zag de Sauber niet en stuurde in zoals ik normaal zou doen, en dat was dan het einde van mijn race. Zonde, want tot dan toe was ik best goed onderweg.”
a:1:{s:9:”file_name”;s:17:”canada_race_3.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print