Magnussen behandeld voor brandwonden na afloop van de race

Na afloop van de GP van Singapore is Kevin Magnussen behandeld voor brandwonden die hij opliep tijdens de race.

De Deen kreeg het enorm warm in zijn wagen omdat zijn cockpit oververhit geraakte. Zijn racezitje werd omwille van een tot nu toe onbekende reden enorm warm.

Tijdens de race zagen we Magnussen al met zijn armen uit de wagen zitten om tijdens een safety car-fase toch enige afkoeling te krijgen. Na afloop van de race werd de Deen echter behandeld voor brandwonden.

“Het was zwaar, heel zwaar. Maar we hebben ten minste een punt behaald,” zei Magnussen na afloop van de race. “Ik weet niet of er iets mis was maar mijn cockpit werd plots enorm warm. We moeten dan ook nagaan wat er mis is gegaan.”

“Ik kon zelfs geen water drinken. Dit is het moeilijkste punt dat ik ooit in de Formule 1 behaald heb. Het is beter dan niets,” aldus Magnussen.

Ook Eric Boullier, de racedirecteur bij McLaren, had veel respect voor de prestatie die Kevin Magnussen had weten neer te zetten.

“Kevin ondervond heel wat lichamelijke ongemakken doordat zijn wagen oververhit geraakte. Hij moest daardoor zijn armen uit de cockpit houden. Afwisselend hield hij zijn armen uit de wagen om enigszins te kunnen afkoelen. Het was een ongelooflijk pijnlijke situatie voor hem,” zei Boullier na afloop van de race.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}