Manager Michael Schumacher: “Dit is de reden waarom ik zo weinig info geef”

Sabine Kehm, de manager en woordvoerster van Michael Schumacher, heeft tijdens een persconferentie laten weten waarom ze zo weinig informatie over de Duitse recordkampioen geeft.

Meer dan twee jaar is het geleden dat Michael Schumacher een zwaar ski-ongeval hat in het Franse Méribel. Meteen verzamelden fans voor het ziekenhuis en de F1-wereld verkeerde in shock. Ook de maanden na zijn ski-ongeval bleven de fans massaal op post en wachten op nieuws rondom de Duitser, die erg lang in coma lag.

Schumacher ontwaakte uiteindelijk uit zijn coma en herstelt nu nog steeds thuis in Zwitserland. Voorafgaand aan het ontwaken uit zijn coma, maar ook tot op vandaag, zijn er heel wat speculaties over de medische toestand van de Duitser. Opvallend is dan ook hoe weinig informatie Sabine Kehm lost over de medische toestand van Schumacher, zelfs op de vele speculaties wordt vaak niet gereageerd.

Voor het eerst heeft Sabine Kehm nu gereageerd en verteld waarom ze zo weinig informatie over Michael Schumacher geeft. Volgens Kehm was voor Schumacher zijn privéleven heilig, dat is ook de reden waarom er van zijn dochter en zoon lange tijd amber berichten of foto’s in de media verschenen.

Ook na zijn F1-carrière wenste Schumacher een zo rustig mogelijk leven te leiden. Schumacher probeerde zoveel mogelijk uit de media te blijven, iets dat de media ook respecteerden want er werd amper over Schumacher of zijn familie bericht, tot op die noodlottige dag.

“Je moet me het komende jaar niet bellen, ik ga verdwijnen,” zou Schumacher ooit tegen Kehm gezegd hebben. Volgens Kehm was het een geheime droom van Schumacher om dat ook voor altijd te doen, verdwijnen uit de media.”

“Dat is ook waarom ik probeer om zijn wens te vervullen en zo weinig mogelijk informatie openbaar te maken,” besluit Kehm.

Het kan dus best zijn dan we nooit juist zullen weten hoe het met Michael Schumacher gesteld is.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print