Marchionne: “Ferrari heeft de oplossing gevonden”

Volgens Ferrari-president Sergio Marchionne heeft Ferrari de oplossing om opnieuw te winnen gevonden, dit nadat het in 2016 geen enkele race won.

Ferrari startte het seizoen 2016 in de hoop dat ze met Mercedes gingen strijden om het wereldkampioenschap maar daar slaagde het niet in. Ze werden zelfs ingehaald door Red Bull Racing, waardoor het Italiaanse team derde werd in het kampioenschap.

Het nam ook afscheid van James Allison als technisch directeur. De Brit werd vervangen door Mattia Binotto, die aan het hoofd stond van de krachtbron. Marchionne heeft “alle vertrouwen” in Binotto om van Ferrari opnieuw een winnend team te maken.

“De veranderingen in augustus vertegenwoordigen het begin van de hervormingen van ons management”, zei de president tijdens het “Finali Mondiali” evenement in Florida.

“We moeten onze jongens in Maranello tijd geven. Ze werken erg goed en we zullen zien wat ze ons geven. Maar ik geloof dat we de oplossing hebben gevonden.”

“Ik heb alle vertrouwen in Mattia Binotto in het begeleiden van de ingenieurs, door wat hij reeds liet zien bij Ferrari.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden 2022Sale / Solden 2022