Mark Webber kent eind augustus zijn lot

Eind augustus zal er zekerheid komen rond de toekomst van Mark Webber. Dat verklaarde Red Bull-teambaas Christian Horner.
De Australiër heeft namelijk nog geen contract voor volgend jaar, maar hoopt wel op een verlenging bij Red Bull. Het incident in Silverstone heeft echter de druk op de ketel opgevoerd.

Het negeren van de teamorders die het team gaf zal hem zeker niet dichter bij een contractverlenging hebben gebracht. Toch zijn beide partijen het er over eens dat het de besprekingen niet in de weg mag staan. Het incident werd door de twee eerder al besproken.

“We kunnen het nu door elkaars ogen zien en begrijpen.” verklaarde Webber daarover. Het is dus nog niet duidelijk wie zijn gram heeft gehaald in de onderhandelingen.

“Eind augustus gaan we terug rond de tafel zitten en zal er een beslissing genomen worden.” vertelt Horner. “Veel rijders toonden al interesse voor het zitje, maar daarom gaan we nog niet overhaast een beslissing nemen. Hij zal zeker aan de kop van het peloton moeten meekunnen en de harmonie in het team versterken.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print