Marussia reageert niet op geruchten over Kovalainen: “Weldra duidelijkheid”

Het team van Marussia houdt de lippen stijf op elkaar, ook nu er geruchten zijn over Heikki Kovalainen.
image
Even terug in de tijd: Timo Glock wordt door Marussia aan de kant geschoven omdat het team hem wil vervangen door een rijder die heel wat sponsorgeld meebrengt. Uiteindelijk valt de keuze op Luiz Razia. Leuke foto’s bij zijn aanstelling als tweede rijder, allemaal lachende gezichten, maar dat is nu wel anders.

Razia moest normaal gesproken vorige week in actie komen tijdens de tweede wintertest op het Circuit de Catalunya, maar dat ging niet door. Max Chilton mocht de vier testdagen afwerken omdat er problemen waren met het sponsorgeld van Luiz Razia. Geen sponsorgeld, geen testwerk. Dat is de logische redenering van Marussia.

Het is nu maar de vraag of Razia zijn zitje nog kan behouden. Indien hij geen oplossing vindt voor het probleem met zijn sponsorgelden dan zal Razia naar alle waarschijnlijkheid hetzelfde lot ondergaan als zijn voorganger Timo Glock.

Razia heeft er naar eigen zeggen nog steeds alle vertrouwen in dat alles goed zal aflopen. Ondetrussen zou Heikki Kovalainen echter in gesprek zijn met Marussia, zo bericht althans de Finse zender MTV3. Marussia zelf wil niet meteen duidelijkheid scheppen, al begint de tijd wel te dringen.

“Het zijn geruchten, meer kan er niet over gezegd worden.” liet het team weten tegenover GPUpdate.net. Wel zou het team gezegd hebben dat het hoopt om vandaag, vrijdag, meer duidelijkheid te kunnen geven over wie de laatste twee testdagen in Barcelona zal afwerken.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden 2022Sale / Solden 2022