Massa erg tevreden met tweede startplaats

Felipe Massa maakt dit weekend zijn comeback na zijn crash in Hongarije vorig jaar. De Braziliaan staat alvast helemaal opnieuw waar hij moet staan.
Massa moet dit jaar eerst en vooral afrekenen met zijn teamgenoot, niemand minder dan Fernando Alonso. De Braziliaan behaalde vandaag alvast een psychologische overwinning. Alonso start immers als derde terwijl Massa naast Vettel op de eerste startrij mag plaatsnemen.

“Eerst en vooral mijn felicitaties voor Sebastian, hij heeft uitstekend gepresteerd,” aldus Massa. “Het voelt goed om terug te racen en opnieuw competitief te zijn. Het is dan ook erg mooi om terug te zijn na zo’n moeilijke periode.”

“Als je weet wat er met ons is gebeurd, dan is dit een mooie start. Het voelt dan ook erg goed om als tweede en derde te kunnen starten. Uiteraard ziet het er naar uit dat Red Bull en enkele andere teams erg sterk zijn, het zal dus een moeilijke race worden,” besluit Massa.

Ferrari zou zich gisteren tijdens de oefensessies hebben geconcentreerd op de lange runs, wat in een goede racestrategie moet resulteren. Afwachten of Massa en Alonso morgen voor de zege kunnen strijden.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}