Massa overweegt toch andere opties

Felipe Massa verklaarde een tijd geleden dat de enige mogelijkheid een verlengd verblijf bij Ferrari zou zijn. Zo niet was zijn carrière afgelopen.
image
Vandaag geeft de Braziliaan echter toe toch open te staan voor andere mogelijkheden. Zijn plaats stond vorig jaar ook al hevig ter discussie, maar na een opstoot tijdens de tweede seizoenshelft besloot Ferrari om Massa toch nog een contract van één jaar te geven. Dit seizoen begon de vice-wereldkampioen van 2008 sterk aan het seizoen, maar in de laatste tijd laat hij zich opnieuw geregeld opmerken door knullige fouten. Massa pakte immers maar zestien punten tijdens de laatste vijf Grote Prijzen.

Zijn positie bij de Scuderia wankelt opnieuw hevig, waardoor er nu toch plots ruimte is voor meerdere opties met het oog op volgend seizoen.

“Je moet altijd een oogje houden op de situatie en wat er kan gebeuren in de toekomst. Ik heb altijd gezegd dat ik heel graag wil racen voor een team die me erbij wil hebben, en ik zal dan ook steeds mijn uiterste best doen om een team te vinden die mij echt wil. Uiteindelijk telt enkel het resultaat.” verklaarde Massa.

Massa wil uiteraard het liefst van al voor Ferrari blijven rijden. De Braziliaan rijdt sinds 2006 voor de Scuderia, maar daar zou snel een einde aan kunnen komen. “Vorig jaar zat ik in een veel lastiger parket. Dit jaar waren de prestaties er wel tijdens de race, maar om verschillende redenen, een fout in de kwalificatie en als laatste moeten starten of een klapband, volgde het resultaat nooit. Zonder dat soort incidenten zou ik er helemaal anders voorstaan in het kampioenschap. Nu bestaat mijn taak er uit om alles zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen, consistentie creëren en deze problemen vermijden. Als dat lukt, dan denk ik dat ik een goede kans maak om te mogen blijven.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}