Massa snoert criticasters de mond

Felipe Massa kreeg na de GP van Maleisië heel wat kritiek te verwerken. De Braziliaan veroverde er de pole maar liet zich bij de start van de GP van Maleisië in de luren leggen door Hamilton. Nadien probeerde Massa een onmogelijke inhaalpoging, wat hem kostbare tijd en posities kostte.

Het zorgde voor heel wat kritiek op de Braziliaan, zowel van binnen als buiten het team. Ook de Italiaanse media had een vette kluif aan Massa.

De Braziliaan zinde echter op revange en sprak gisteren stoere taal andat hij de pole had veroverd. Massa wou er naar verluid alles aan doen om Hamilton achter zich te houden en de Braziliaan kreeg het vandaag ook voor elkaar en won de GP. Kort samengevat: Massa geeft de media lik op stuk en geniet voor de volle 100 procent van het moment.

"De beste manier om te antwoorden op de kritiek was een goede start maken. Er zat gelukkig maar één week tussen beide GP’s. Ik kende een goede start, een goede race en won de race. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de media nu wel anders zullen praten," zei Massa met pretoogjes.

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen