Massa wil Red Bull aanvallen

De Braziliaanse Ferrari-rijder Felipe Massa hoopt dat hij dit weekend in Maleisië het gat zal kunnen dichten met de wagens van Red Bull. Hopelijk valt de race dan weer niet letterlijk in het water.
In 2009 moest men Felipe Massa nog even kalmeren tijdens de herstart, die uiteindelijk niet eens doorging, op het circuit van Sepang in Maleisië. De Braziliaan zag amper wat er voor zich gebeurde en dat omwille van de hevige regenbuien.

Voor 2010 heeft men de start van de race een uur vroeger voorzien want ook ditmaal is het weer in Maleisië erg onbetrouwbaar. Het persoonlijke doel van Felipe Massa is alvast de wagens van Red Bull bij te kunnen blijven want gedurende de voorbije races was Sebastian Vettel duidelijk veel sneller.

“Onze twee voorbije races waren zeker niet slecht maar we zullen hard moeten blijven werken om de wagens van Red Bull te volgen. In Maleisië doet Red Bull het over het algemeen erg goed maar hopelijk kunnen we toch wat beter bij hen aansluiten. De oefenritten zullen ons meer duidelijkheid bieden. Gelukkig heeft de organisatie de race met een uur verschoven want vorig seizoen konden we niet eens herstarten omwille van een storm. Het is niet eerlijk tegenover de supporters om een race plots af te breken”, zo verklaarde Felipe Massa.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}