Massale steun Verstappen-fans zorgt voor run op F1-tickets

De overwinning van Max Verstappen afgelopen zondag heeft een ware run veroorzaakt op Formule 1-tickets.

Max Verstappen won zondagmiddag tijdens zijn debuutrace voor Red Bull Racing zijn eerste Grand Prix en is daarmee de eerste Nederlander die op het hoogste niveau een overwinning behaalde. Het succes van Verstappen zorgt alvast voor een ware run op F1-tickets.

Bij reisbureau Sport Stadion, ticketpartner van F1journaal.be, zorgde het succes van Max Verstappen in Spanje voor een ongekende run op tickets.

“Er is een ongelooflijke run op tickets gekomen sinds zijn overwinning zondag in Spanje”, aldus Sport Stadion directeur Jeroen Huis in ’t Veld. “Sinds dit weekend verkopen we 22 keer zoveel kaarten als er de afgelopen maanden gemiddeld verkocht werden. Met name Verstappen’s thuisrace Spa-Francorchamps is in trek. Dat wordt een grote Oranje-gekte op het circuit, fantastisch! De eerstvolgende race in Monaco is helaas al praktisch uitverkocht.”

Ook tijdens de GP van België zal Max Verstappen op de steun van heel wat Nederlandse fans kunnen rekenen. Het wordt dan ook een kwestie van snel tickets te bestellen, zeker wanneer je nog enkele dagen een kleine korting op tribuneplaatsen en toegangskaarten voor het weekend wil benutten.

Wens je zelf F1-tickets te bestellen via Sport Stadion?
Klik hier voor een overzicht met beschikbare F1-tickets.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}