Mattia Binotto erg kritisch op personeel: “Dit is erg pijnlijk voor Ferrari en haar fans”

Na een nieuwe teleurstellende prestatie tijdens de GP van Hongarije lijkt Ferrari-teambaas Mattia Binotto de wanhoop nabij. Binotto haalt dan ook hard uit, maar of de F1-bolide van Ferrari daardoor sneller zal worden …


Na de blamage van tijdens de eerste twee races in Oostenrijk volgde ook in Hongarije een pijnlijke race voor Ferrari. Ondanks de nieuwe updates kwamen Vettel en Leclerc pas als zesde en elfde over de finish.

De kritiek op Mattia Binotto en Ferrari neemt in Italië keihard toe en ook Binotto zelf beseft dat wat nu gebeurt dramatisch is voor het imago van de Scuderia.

“Op een ronde gezet worden is heel pijnlijk voor ons en voor de fans,” aldus Binotto. “Dit resultaat is enorm teleurstellend en moeilijk om te verteren. Iedereen binnen Ferrari moet nu moedig zijn en zeer kritisch naar zijn of haar eigen werk kijken en bereid zijn om de koers te wijzigen. Dit is absoluut noodzakelijk, de huidige dynamiek is onaanvaardbaar.”

Binotto lijkt zelf als een duivel in een wijwatervat tegen beter weten in uit te halen maar zelf blijft hij het antwoord ook schuldig hoe het nu verder moet.

“Er is geen andere oplossing dan deze situatie onder controle te krijgen,” houdt de Ferrari-teambaas wiens dagen geteld lijken zich op de vlakte.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print