Mattia Binotto ontkent dat Ferrari Sebastian Vettel saboteert: “Wat een onzin!”

Ferrari-teambaas Mattia Binotto heeft met klem ontkend dat Sebastian Vettel bij Ferrari benadeeld of zelfs gesaboteerd wordt.


Vorig jaar legde Charles Leclerc Vettel al het vuur aan de schenen maar dit jaar overklast Leclerc de viervoudig F1-kampioen echt. Ferrari beschikt helemaal niet over een competitieve wagen maar Leclerc weet duidelijk veel meer uit de wagen te halen.

De voorbije weken werd er gespeculeerd dat Ferrari een duidelijke voorkeur voor Leclerc had en zich compleet op de Monegask focuste. Vettel zou benadeeld worden en vooral in de Duitse media verschenen berichten dat Ferrari dat doelbewust deed.

Volgens Ferrari-teambaas Mattia Binotto is daar echter helemaal niets van aan en is er al helemaal geen sprake van de vermeende sabotage waarover hier en daar wordt bericht.

“Mijn antwoord daarop is erg simpel: Dat is compleet onjuist,” aldus Binotto tegenover ‘Bild am Sonntag’ wanneer hem naar de beschuldiging wordt gevraagd.

“Ten eerste omdat we Sebastian en zijn talent absoluut nodig hebben, we hebben hem nodig om succes te boeken. We moeten meer punten behalen in het kampioenschap bij de constructeurs en daarvoor hebben we twee succesvolle rijders nodig.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print