Max Verstappen: “Altijd fijn om in Brazilië te zijn”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Komend weekend wordt de GP van Brazilië verreden, een race waaraan Max Verstappen goede herinneringen overhoudt en een land waarnaar hij graag afreist.

Met Kelly Piquet heeft Max Verstappen uiteraard een Braziliaanse vriendin maar er zijn nog wel meer redenen waarom Verstappen graag in Brazilië komt. Het circuit van Interlagos in Sao Paulo is daar één van.

“Het is altijd fijn om weer in Brazilië te zijn, het is hier prachtig en het kent een rijke cultuur. Interlagos is een kort circuit en met alle hoogteverschillen en kombochten is het echt een gave baan om te rijden. Dit is natuurlijk ook een circuit met historie, waar ik van hou,” blikt Verstappen volgens zijn officiële website vooruit naar het raceweekend in Brazilië.

“De sprintrace dit weekend, betekent dat we maar kort kunnen trainen, dus dat maakt het altijd iets lastiger om de auto perfect te krijgen en af te stellen binnen de beperkte tijd. Als team willen we eerste en tweede eindigen in het kampioenschap, dus het is belangrijk dat we ervoor zorgen dat Checo voor Charles blijft.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print