Max Verstappen enorm teleurgesteld na opgave

Max Verstappen reed op de zesde plaats toen hij moest opgeven door een motorprobleem. Verstappen is dan ook erg teleurgesteld.

“Het is een teleurstellend resultaat. Niet alleen voor mij maar ook voor het team, want we hadden hier veel punten kunnen scoren,” zei Max Verstappen na afloop van de race tegenover ‘verstappen.nl’. “Totdat de motorproblemen optraden, had ik een goede race: ik volgde de mannen voor me en we hadden vijfde of zesde kunnen worden, want van achteren was er geen druk. Ik had dus volledige controle over mijn positie. In dat opzicht was het was een zeer eenzame race.”

Verstappen kreeg echter plots een probleem met de motor, waardoor hij een mooie puntenfinish verloren zag gaan.

“Later zagen we dat de mensen voor ons nog problemen kregen met de banden, dus wie weet had er nog wel meer in gezeten, want bij mij was er niets aan de hand met de banden. En toen hield de motor ermee op,” aldus Verstappen. “Toen ik uit bocht 13 kwam, voelde ik dat het niet helemaal goed zat en vlak daarna viel ik uit. Maar ja, dat is racen: het is een mechanische sport, dus dit soort dingen kunnen gebeuren.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}