Max Verstappen: “Erg tevreden met derde plaats op de startgrid”

Max Verstappen kwalificeerde zich als derde voor de GP van België en daar is de Nederlander best tevreden mee.


“Voor ons is het tot dusver een erg positief weekend. Toen we hier kwamen, dachten we dat we het lastig zouden gaan krijgen,” aldus Verstappen volgens zijn officiële website.

“We zijn natuurlijk nog steeds een halve seconde langzamer dan Lewis, maar om derde te worden, zó dicht achter Valtteri, kunnen we erg tevreden mee zijn. Op het einde van mijn ronde kwam ik wat energie van de aandrijflijn tekort, maar deze energie wordt over de hele ronde afgegeven, dus het is waarschijnlijk de snelste manier om de ronde te rijden.”

“Ik ben in ieder geval erg tevreden. Het was een goede dag en we hebben genoeg mogelijkheden voor morgen.”

Wat de race betreft durft Verstappen niet te voorspellen dat hij mee zal kunnen strijden voor de overwinning, daarvoor is Lewis Hamilton mogelijk te snel.

“Ik weet het niet. Als je kijkt naar het verschil met Lewis, denk ik niet dat we zo maar met hem kunnen vechten in de race. Maar, je weet het nooit hier. Ik hoop dat het weer nog van invloed zal zijn morgen. Als er wat regen komt, zal het nog wat lastiger worden voor iedereen en het is nog leuker ook, vooral op deze baan.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print