Max Verstappen: “George Russell moet zich niet moeien met Red Bull, hij weet niets van ons”

Tijdens een interview met Sky Sports nam Williams F1-piloot George Russell het op voor zijn goede vriend Alex Albon die een moeilijke tijd bij Red Bull beleeft. Dat schoot bij Max Verstappen in het verkeerde keelgat.


Max Verstappen reageerde tijdens een interview met Sky Sports erg gepikeerd op de uitspraken van George Russell over teamgenoot Alex Albon en de situatie bij het Red Bull-team.

Russell liet verstaan niet te begrijpen waarom Albon het momenteel bij Red Bull zo moeilijk heeft. Albon ziet er bij momenten als een idioot uit en hij vindt dat Red Bull de problemen moet oplossen. Verstappen reageerde tijdens zijn interview met Sky Sports erg gepikeerd op de uitspraken van Russell.

“Eerst en vooral denk ik dat George niets van ons team weet, dus ik denk dat hij zich beter gewoon op zijn eigen wagen en prestaties concentreert in plaats van voor iemand anders te spreken,” aldus Verstappen.

Misschien was het bij Verstappen de frustratie omwille van een tegenvallende kwalificatie en zijn Red Bull F1-bolide die te traag is om Mercedes te volgen, laat staan te bedreigen.

Hieronder het bewuste fragment waarin George Russell het opneemt voor Alex Albon:


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner