Max Verstappen: “Geweldig dat we Nederland zo aan de wereld kunnen tonen”

Vandaag verscheen de langverwachte promovideo die Red Bull enkele maanden geleden in Nederland maakte. Ondanks dat er nu niet geracet wordt vind Max Verstappen het vooral geweldig dat heel de wereld Nederland nu wat leert kennen.


“Als we niet kunnen racen, dan is het geweldig om alsnog iets te presenteren aan de fans”, zegt Verstappen in een persbericht van Red Bull.

“Het idee voor de tour kwam van Red Bull en het is heel gaaf dat we iedereen een stukje van Nederland kunnen laten zien in deze roadtrip. Het is heel speciaal en Red Bull is eigenlijk het enige team die zulke dingen doet.”

Tijdens de opnamedagen was er op de sociale media heel wat aandacht voor de Red Bull F1-bolides die onder andere te midden van de haven en de windmolens reden. Verstappen is erg blij dat Red Bull voor de promovideo ook naar heel wat ‘normale’ plaatsen weg van het circuit of de stad is getrokken.

“Normaal zie je alleen maar een F1-wagen op het circuit maar we doen nu ook dingen op het strand. Voor veel mensen is het een ervaring die ze nooit zullen vergeten, dat F1-wagens zo dicht langs je eigen huis rijden.”

Aan het einde van de Dutch Road Trip zien we Verstappen over het vernieuwde Circuit Zandvoort rijden. Ook dat was voor Verstappen een hele belevenis.

“Ook is het fijn dat ik al wat rondjes mocht rijden op het vernieuwde Zandvoort. Natuurlijk kijk ik er naar uit om hier te gaan racen wanneer dat weer kan. We kijken er allemaal naar uit om een thuis Grand Prix te organiseren in Nederland. Ik hoop later in het jaar of wanneer het weer mogelijk is om te racen. Tot dan hoop ik dat iedereen geniet van de video die we gemaakt hebben,” besluit Verstappen.

De volledige video kan je hier bekijken
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner