Max Verstappen: “Ik heb niet de behoefte om constant mijn privéleven te delen op de sociale media”

Max Verstappen - Twitter
Max Verstappen - Twitter

Regelmatig zien we op de sociale media Max Verstappen en vriendin Kelly Piquet privébeelden online plaatsen. Tijdens een interview laat Max Verstappen echter verstaan dat hijzelf niet echt de behoefte heeft om zijn privéleven te delen op de sociale media.

De voorbije jaren is Max Verstappen zijn populariteit op de sociale media enorm toegenomen. Vooral na zijn eerste wereldtitel steeg zijn aantal volgers op Instagram enorm. Verstappen heeft op Instagram ondertussen bijna 9,5 miljoen volgers maar zelf voelt Verstappen weinig behoefte om constant te posten.

“Ik heb die behoefte gewoon niet om mijn privéleven aan de buitenwereld te showen,” vertelt Verstappen tijdens een interview met ‘De Limburger’. “Kelly doet het ook veel minder dan vroeger.”

Volgens Verstappen zullen we hem na afloop van zijn F1-carrière ook veel minder op de sociale media zien plaatsen.

“Als ik ooit klaar ben met Formule 1 zie ik mezelf daarna niet nog heel veel posten. Ik hou er gewoon niet van,” aldus Verstappen. “Sommige mensen doen de hele dag niets anders, ik hou me bezig met andere dingen.”

“Ik zit bijvoorbeeld best veel op mijn telefoon, maar dat is dan meer om dingen te regelen rondom mijn sim-team (virtueel racen, red). Daar gaat ook veel tijd in zitten, maar omdat het mijn passie is, vind ik dat super leuk om mee bezig te zijn.”

Ondanks dat Max Verstappen niet graag te veel van zijn privéleven op de sociale media laat zien plaatste Verstappen onderstaande bericht ter gelegenheid van nieuwjaar.