Max Verstappen: “Ik voel me goed waar ik ben, ik heb alle reden om blij te zijn”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

De voorbije dagen waren er veel speculaties over de toekomst van Max Verstappen. Er zijn zelfs speculaties dat Verstappen zou overwegen om naar Mercedes over te stappen maar in Australië laat Verstappen verstaan erg tevreden te zijn bij Red Bull.

“Ik heb alle reden om blij te zijn,” vertelde Verstappen tegenover ‘F1 TV’. “De wagen doet het zeer goed. Er zijn zoveel geweldige mensen in het team die constant pushen voor betere resultaten.”

“Dat is waarop ik me focus. Ik focus me op performance, ik ben blij. Wanneer ik naar huis ga dan denk ik aan niets anders meer, ik ben gefocust op waar ik ben. Dat is ook hoe ik het wil.”

Verstappen won de eerste twee races van het seizoen met grote overmacht en dat doet ook het beste vermoeden voor komend raceweekend.

“De wagen heeft een goede balans. Maar ook als team doen we het zeer goed, we hebben alles goed gedaan zonder al te veel fouten te maken.”

“Daar ben ik uiteraard blij mee, ik hoop dat we zo verder kunnen doen. We proberen te blijven leren en steeds beter te doen, maar het is tot dusver zeer positief.”