Max Verstappen: “Ik wil voor het snelste team rijden”

Max Verstappen heeft duidelijk ambitie. Verstappen wil immers voor het snelste team in de Formule 1 rijden en dat uiteraard met maar één doel voor ogen: wereldkampioen worden.

Ondanks zijn indrukwekkend F1-debuut heerst er momenteel toch onzekerheid over het racezitje dat Max Verstappen in de Formule 1 heeft. Red Bull, niet alleen eigenaar van het Red Bull F1 team maar ook van Toro Rosso waarvoor Verstappen rijdt, heeft er immers al meermaals mee gedreigd om de Formule 1 te verlaten.

Meer duidelijkheid mogen we waarschijnlijk tegen eind dit jaar verwachten, maar dat Verstappen een toekomst in de Formule 1 heeft, dat is nu al overduidelijk.

Tijdens een interview met zijn sponsor Exact krijgt Verstappen heel wat vragen voorgeschoteld, waaronder de vraag “Wat wordt jouw volgende team?”. Verstappen moet er aanvankelijk eens mee lachen maar antwoordt vervolgens als volgt:

“Voor mij persoonlijk maakt het niet zoveel uit in welk team ik rij. Ik wil gewoon op een gegeven moment in het snelste team zitten waar je voor het kampioenschap gaat. En hopelijk is dat met Red Bull, want zij bouwen op het moment nog een hele sterke auto. Dus, wie weet”

Of dat ooit Mercedes wordt, dat momenteel het snelste team in de Formule 1 is? Wie weet … Afgelopen weekend hebben vader Jos Verstappen en Raymond Vermeulen, de manager van Max Verstappen, nog met Toto Wolff, de motorsportbaas van Mercedes gesproken.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}