Max Verstappen is ook volgens de nieuwe F1-game F1 2021 de beste F1-piloot

Red Bull Content pool
Red Bull Content pool

Codemasters en EA-Sports hebben de driver ratings bekendgemaakt voor het nieuwe F1-game F1 2021. Max Verstappen en Lewis Hamilton voeren met een totaal van 95 de tabellen aan.

Vanaf dertien juli is het nieuwe F1-game beschikbaar en bij de release hebben Max Verstappen en Lewis Hamilton de hoogste ratings maar die ratings zullen mee met het huidige seizoen evolueren. De dynamische ratings zullen dus aangepast worden naarmate het echte F1-seizoen vordert en dit op basis van verschillende factoren:ervaring, racecraft, oplettendheid en snelheid. 

In ‘My Team’ zal de speler ook met zijn eigen team kunnen deelnemen aan het Formule 1-kampioenschap. Hij is als het ware het elfde team op de grid dat kan samengesteld worden uit verschillende F1 en F2-rijders. Naarmate het spel vordert is het de bedoeling om de reputatie van je team op te krikken om zo de beste rijders aan te trekken.

F1 2021 komt uit op 16 juli en zal te spelen zijn op de PlayStation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch en PC. Spelers krijgen drie dagen eerder toegang tot de volledige game met de Digital Deluxe Edition.

Klik hier om F1 2021 te bestellen

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023