Max Verstappen strijdvaardig richting de race in Canada: “We moeten blijven pushen”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Na zijn overwinning tijdens de GP van Azerbeidzjan en de dubbele opgave bij Ferrari vergrootte Max Verstappen zijn voorsprong in de wk-tussenstand. Verstappen kijkt er naar uit om ook op het Circuit Gilles Villeneuve voluit te pushen.

Max Verstappen is blij dat er na enkele jaren afwezigheid op de F1-kalender opnieuw geracet zal worden in Canada. Verstappen is vooral benieuwd hoe de Red Bull F1-bolide er zal presteren.

“We zijn al een tijdje niet in Montreal geweest, dus het is mooi om er terug te keren en te zien hoe de baan is,” aldus Verstappen volgens zijn officiële website.

“Het circuit heeft een vrij unieke lay-out en het zal interessant zijn om te zien hoe het asfalt is. Hopelijk presteert onze auto er komend weekend goed.”

Door zijn overwinning in Azerbeidzjan vergrootte Max Verstappen zijn voorsprong in de wk-tussenstand maar blijven pushen is volgens Verstappen de boodschap .

“Ik kijk er altijd naar uit om naar Montreal te gaan, het is echt een prachtige stad en met de een-twee score uit Baku, zou het zou geweldig zijn om Canada met hetzelfde resultaat te kunnen verlaten,” is Verstappen ambitieus.

“Het is natuurlijk geweldig dat we bovenaan staan in het constructeurs- en coureurskampioenschap, maar er is nog een lange weg te gaan. We moeten als team blijven pushen en zoveel mogelijk punten scoren.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print