Max Verstappen krijgt kippenvel bij bezoek aan Nederlandse fans in Oostenrijk

Duizenden fans van Max Verstappen zijn in Oostenrijk om hun held aan te moedigen. Een groot deel daarvan verblijft op de ‘Max Verstappen Village’ en die vele fans kregen een bezoekje van Verstappen.

Het is een trend geworden, tijdens verschillende races op de F1-kalender is er een zogenaamde ‘Max Verstappen-tribune’. Uiteraard is die er ook tijdens de thuisrace van Red Bull in Oostenrijk maar vlakbij de Red Bull Ring is er ook een heuse ‘Max Verstappen Village’, georganiseerd door Sportstadion.nl, dat eveneens ticketpartner is van F1journaal.be.

Op zaterdagavond bezocht Max Verstappen zijn Village en duizenden Nederlanders waren er om Verstappen aan te moedigen. Een knotsgekke sfeer maakte zich meester van de Village en Max Verstappen kreeg er naar eigen zeggen kippenvel van.

“Een kippenvelmoment”, aldus Max Verstappen.

Op de ‘Max Verstappen Village’ verblijven zo’n 4 500 fans van Verstappen maar tijdens de race wordt de Nederlander aangemoedigd door ruim 13 000 fans. De Nederlander reageerde dan ook erg enthousiast wetende dat hij door zoveel fans aangemoedigd zal worden.

“Dat is echt super om te zien en motiveert me enorm. Het is ongelooflijk om zoveel oranje te zien, op het circuit en ook hier op de Max Verstappen Village. Het bezorgde me kippenvel toen ik op podium stond! Echt geweldig!”

“Ik ben gemotiveerd om goed resultaat neer te zetten, ook voor alle fans, en hopelijk gaat dat ook gebeuren. Het zal niet de makkelijkste race worden, maar we starten vierde dus er is een kans om op het podium te komen. Ik ga m’n best doen.”a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen