Max Verstappen genomineerd voor Laureus Award

De Nederlandse F1-piloot Max Verstappen is genomineerd voor een ‘Laureus Award’. Verstappen is samen met nog vijf anderen genomineerd in de categorie ‘doorbraak van het jaar’.

Naast Verstappen zijn de bokser Tyson Fury, de nationale voetbalploeg van Chili, zwemmer Adam Peaty en de golfers Jason Day en Jordan Spieth genomineerd.

Verstappen reed zich vorig jaar als jongste F1-piloot ooit meermaals in de kijker. Zijn beste raceresultaat was twee keer een vierde plaats. Daarmee viel hij twee keer net naast het podium, maar die eerste podiumplaats die zal er eerder vroeg dan laat komen.”

“Ik ben vereerd om genomineerd te zijn voor de prestigieuze World Breakthrough of the Year Award en ik heb veel waardering voor deze erkenning vanuit de sportwereld. Met twee vierde plaatsen had ik een fantastisch debuutjaar in de Formule 1 en hopelijk volgen er nog vele geweldige seizoenen. Bedankt voor deze nominatie”, zei Verstappen tegenover zijn eigen website.

Ook het Mercedes F1 team en Lewis Hamilton zijn voor een Laureus Award genomineerd, respectievelijk in de categorieën ‘Team van het jaar’ en ‘Sporter van het jaar’. De winnaars van de awards worden op 18 april bekendgemaakt.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print