Max Verstappen na onthulling RB18: “Ik kan niet wachten om ermee te rijden”

Red Bull F1 team
Red Bull F1 team

Tijdens de presentatie van de Red Bull RB18 liet Max Verstappen weten dat hij niet kan wachten om zo snel mogelijk achter het stuur van de nieuwe Red Bull F1-bolide te kruipen om het gevoel in de wagen te ervaren.

“Ik kijk ernaar uit om weer in de auto te stappen en de baan op te gaan, om te ervaren hoe alles voelt,” aldus Verstappen en zo valt te lezen op zijn officiële website.

“Ik zit weer vol energie en ben er klaar voor om weer te gaan rijden. Ik voel me goed en het is belangrijk dat je jezelf fysiek zo goed mogelijk voorbereidt, vooral wanneer dingen veranderen door de nieuwe reglementen.”

Al de rijders hebben uiteraard al de nodige uren in de F1-simulator doorgebracht maar het echte gevoel ervaar je uiteraard pas wanneer je met de nieuwe wagen in het echt op het circuit rijdt.

“Wat de auto betreft, weten we niet precies wat we kunnen verwachten, dus ik ben benieuwd om te zien hoe de auto zich voor het eerst op het circuit gedraagt. Door de grote aanpassingen aan de reglementen dit seizoen, zullen we wat tijd nodig hebben om aan de auto te wennen. Het is niet zo dat je zomaar instapt alsof het een upgrade is van vorig jaar.”

“Verder is het tamelijk rechttoe rechtaan. Ik voel geen extra druk dit seizoen. Ik ga gewoon doen wat ik altijd doe, omdat er volgens mij geen reden is om het anders te doen. Op dit moment kan ik gewoon niet wachten tot ik voor de eerste keer in de RB18 de pitlane uitrijd.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol 7-daagsebol 7-daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print