Max Verstappen na snelste tijd op vrijdag: “De auto gaat goed”

Max Verstappen blikt tevreden terug op de eerste dag van de GP van België. Tijdens de tweede oefensessie slaagde hij er op het circuit van Spa-Francorchamps in om de snelste tijd te rijden.


“De auto gaat goed”, aldus Verstappen volgens zijn officiële website. “We zijn goed aan het weekend begonnen. Er zijn nog wel wat dingen waar we voor morgen aan moeten werken, maar over het algemeen ben ik erg tevreden.”

“Het is nooit helemaal perfect. Een raceauto is nooit helemaal perfect, je probeert altijd dingetjes te vinden waar het beter kan maar daar kijken we naar. Ook naar de banden en andere dingen.”

Verstappen slaagde erin om beide Mercedes-rijders achter zich te houden maar Verstappen is op zijn hoede. Hij vermoedt dat Mercedes op zaterdag en zondag waarschijnlijk nog progressie zal boeken en dus sneller kan.

“Persoonlijk denk ik dat Mercedes nog worstelt met de balans, maar ik verwacht dat ze morgen sterker zullen zijn. Je kon al in de lange runs zien dat ze daar competitief zijn. Ik verwacht niet dat we morgen voor pole positie kunnen strijen maar als we er een stuk dichter bij kunnen zitten zou al goed zijn.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print