“Max Verstappen neemt veel risico’s”

Esteban Ocon, de winnaar van het Europese Formule 3-kampioenschap, zegt dat Max Verstappen een rijder is die veel risico’s neemt.

Esteban Ocon en Verstappen waren dit seizoen allebei actief in het Europese Formule 3-kampioenschap. Ocon weet dus hoe de Nederlander rijdt en hij heeft daar zo zijn eigen mening over.

Volgens Ocon is Verstappen immers een rijder die erg aanvallend rijdt en steeds veel risico’s neemt.

“Max rijdt zeer aanvallend, hij is ontzettend snel”, zei Esteban Ocon tegenover GPUpdate. “Hij gaat soms wat gemakkelijk van de baan, maar dat komt omdat hij altijd veel risico neemt. We hebben gewoon een andere rijstijl. We benaderen het racen op onze eigen manier.”

Ocon won dit seizoen dus het kampioenschap, maar toch is het Verstappen die naar de Formule 1 gaat. De Nederlander gaat dus met heel wat aandacht lopen, maar Ocon is vooral blij dat hij Verstappen op de baan verslagen heeft in de strijd om de titel.

Hijzelf mocht gisteren debuteren in de Formule 1. Tijdens de eerste oefensessie voor de GP van Abu Dhabi reed hij in de Lotus een zestiende tijd, op iets meer dan drie tienden van vaste rijder Pastor Maldonado.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print