Max Verstappen niet betrokken bij verbouwingen Zandvoort: “Dat boeit me niet”

Max Verstappen heeft tijdens het Ziggo-programma ‘Peptalk’ laten weten dat hij op geen enkele manier betrokken is geweest bij de verbouwingen aan het circuit van Zandvoort.


Om de ‘Dutch GP’ te kunnen verwelkomen zijn er volop verbouwingswerken bezig op het circuit van Zandvoort. Dat de faciliteiten op en rondom het circuit dringend een opfrisbeurt konden gebruiken was algemeen bekend. Daarnaast wordt het circuit zelf ook aangepast om de inhaalmogelijkheden te verbeteren.

Onder andere een spectaculaire kombocht en ‘banking’ moeten voor het nodige spektakel zorgen. Jan Lammers heeft als sportief directeur zelf heel wat F1-ervaring maar op de ervaring van Max Verstappen werd niet gerekend om het circuit aan te passen.

“Nee, maar dat wil ik zelf ook niet”, vertelde Verstappen tijdens het programma ‘Peptalk’.

Verstappen zelf vindt het op zich best leuk dat het circuit verbouwd wordt maar echt spectaculaire wijzigingen verwacht Verstappen niet.

“De baan blijft uiteindelijk redelijk hetzelfde. Er komt alleen een beetje banking in en het circuit wordt op bepaalde stukken wat breder gemaakt. Ach, voor de rest zien we allemaal wel. Ik maak me er niet druk over,” aldus Verstappen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print