Max Verstappen niet gehaast voor nieuw contract: “Ik wacht rustig af”

Max Verstappen is naar eigen zeggen niet gehaast om een nieuw contract te ondertekenen. Verstappen heeft momenteel een contract bij Red Bull dat eind 2020 afloopt.


Daarmee is Max Verstappen één van de vele rijders die zijn opties voor na 2020 open houdt. 2021 wordt door de ingrijpende reglementswijzigingen in de Formule 1 als een cruciaal jaar beschouwd.

“Ik maak me niet al te veel zorgen,” aldus Verstappen tegenover ‘Auto, Motor und Sport’. “Ik wil echter eerst afwachten en alles goed bekijken. Zien wat er beloofd wordt en wat er daadwerkelijk verwezenlijk wordt.”

Daarmee verwijst Verstappen onder andere naar de vooruitgang die Red Bull en Honda willen boeken met het oog op volgend jaar. De competitiviteit en betrouwbaarheid zullen beter moeten indien ze volgend jaar voor de titel willen strijden.

“We willen volgend jaar races winnen en ook het kampioenschap. Daarvoor ben ik hier. Red Bull en ikzelf werken aan dat doel,” blikt Verstappen vooruit naar volgend jaar.

“Er zijn echter enorm veel vraagtekens over de periode na 2020. Wat gebeurt er met de Formule 1? Daarom wacht ik rustig af en neem ik mijn tijd. Ik ben niet gehaast.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022