Max Verstappen ontmoet gehandicapte superfan

Max Verstappen was dit weekend aan het werk in Zandvoort op de Jumbo Racedagen maar hij maakte toch even tijd om een bijzondere fan te gaan opzoeken.
De veertienjarige Pleun is een superfan van Max Verstappen en woont op slechts vijfhonderd meter van Circuit Park Zandvoort maar door een spierziekte is het voor de jongen onmogelijk om zelfs die korte afstand te overbruggen. De moeder van Pleun plaatste vorige week een oproep online in de hoop dat Max een kleine omweg zou maken om zijn grootste fan de dag van zijn leven te bezorgen.


De tweet van Marije werd in een razend temp gedeeld en geliked door een hele hoop mensen, waaronder ook de racende broers Tom en Tim Coronel. Plotseling contacteerde het management van Verstappen Marije en toen ging de bal pas echt aan het rollen, Max had namelijk een gaatje in zijn agenda maar de ontmoeting kon niet bij Marije en Pleun thuis doorgaan.

“Op een geheime plek,” aldus Marije in het AD. “Anders zou heel Zandvoort hier de straat instormen. Toen we het aan Pleun vertelden geloofde hij het haast niet. We moesten het hem wel op voorhand vertellen, als het te onverwachts gaat kan hij het niet aan.”

Zondagmorgen was het dan zover en kon Pleun zijn grote held ontmoeten, zoals iedereen moeten ook helden ontbijten en Max deed dat met zijn pet op het hoofd. Na eerst een beetje de kat uit de boom gekeken te hebben brak Marije het ijs door al grappend aan haar zoon te vragen: “Zullen we eens gaan vragen of hij ook met zijn pet op naar bed gaat?”

Max en Pleun wisselden daarna foto’s uit en de superfan beleefde de tijd van zijn leven. Marije omschreef het moment als ongelofelijk en Pleun heeft nog altijd een smile van oor tot oor volgens zijn moeder.


Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023