Max Verstappen reageert op speculaties: “Ik ben toegewijd aan Red Bull”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Steeds meer speculaties doen de ronde over de toekomst van Max Verstappen maar in de F1-paddock van Melbourne liet Verstappen tegenover de media verstaan dat hij toegewijd is aan Red Bull en bij het team wil blijven.

Vooral na de aankondiging dat Hamilton eind dit jaar van Mercedes naar Ferrari overstapt, in combinatie met uitspraken van Toto Wolff, zorgden ervoor dat er steeds meer geruchten opdoken dat Max Verstappen wel eens Red Bull zou kunnen verlaten. Ook in Melbourne, waar dit weekend de GP van Australië plaatsvindt, werd Verstappen daarover aangesproken maar hij laat verstaan dat hij zich heeft geëngageerd bij Red Bull.

“Dat is waarom ik in de eerste plaats mijn overeenkomst met Red Bull heb getekend,” aldus Verstappen. “Ik ben blij binnen het team en uiteraard is het zeer belangrijk dat we proberen om de sleutelfiguren langer in het team te houden, net zoals we de performance proberen te behouden.”

“Uiteindelijk draait deze performance rond business. Het is hetzelfde voor mij, mocht ik niet presteren dan zat ik hier niet, ik weet hoe het werkt.”

“Met de deal die er is, het is ook mijn intentie om tot het einde van die overeenkomst hier te blijven. Het zou voor mij persoonlijk een geweldig verhaal zijn om deze overeenkomst tot het einde uit te doen want dat betekent dat ik van een familie en een team deel heb uitgemaakt.”