Max Verstappen schrijft brief aan zijn fans: “Jullie steun motiveert me enorm!”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

In 2022 kroonde Max Verstappen zich voor het tweede jaar op rij tot wereldkampioen in de Formule 1. In een open brief bedankt Verstappen zijn vele fans voor de jarenlange steun die hij geniet. Een mooi gebaar van de Nederlander en een blijk van erkenning dat die steun ook enorm veel voor hem betekent.

“Het was een geweldig jaar. Ik wil jullie, onze trouwe fans, bedanken voor jullie steun tijdens het seizoen. We hebben een ongelooflijke teamspirit, maar jullie op de tribunes zien en de steun horen geeft me nog meer motivatie om door te gaan.

Zoveel races winnen is ongelooflijk en ik ben iedereen dankbaar voor hun steun. Zelfs in de moeilijke momenten aan het begin van het seizoen bleven we werken aan hetzelfde doel, en zo zijn we coureur- en constructeurskampioen geworden.

Met jullie blijvende steun en met het team dat we hebben, heb ik er alle vertrouwen in dat we dit kunnen volhouden. Ik geloof echt in dit team en weet dat we nog meer succes kunnen behalen. Ik hoop dat we de komende jaren nog veel meer overwinningen kunnen binnenhalen, en dat we samen voor nog meer kampioenschappen kunnen strijden.

Natuurlijk is het voor iedereen ook belangrijk om wat tijd weg van het racen door te brengen, om bij familie en vrienden te zijn. Dus, ik hoop dat jullie allemaal een fantastische vakantie hebben, en ik kan niet wachten om het volgend jaar allemaal weer te doen.”