Max Verstappen: “Spa wordt een mooi weekend met veel fans”

Max Verstappen kijkt enorm hard uit naar zijn halve thuisrace op het circuit van Spa-Francorchamps.

En dat het een halve thuisrace voor Verstappen zal worden staat nu al vast. Er zullen zondag waarschijnlijk tienduizenden Nederlanders aanwezig zijn op het circuit van Spa-Francorchamps. Voor Verstappen vormt dat na een deugddoende zomerpauze een extra motivatie om goed te presteren.

“Het is een fijne relaxte pauze geweest na een drukke start van de zomer. Ik heb tijd doorgebracht met mijn familie, rust gepakt en plezier gehad. Kijkend naar Spa zou dat een mooi weekend moeten worden, met veel Belgische en Nederlandse fans,” blikt Verstappen vooruit naar komend raceweekend. “Ze reizen af naar een van de bekendste circuits op de kalender en voor de coureurs een van de favoriete. Vorig jaar had ik er een erg goed weekend, dus hopelijk kunnen we er dit jaar zelfs nog beter scoren.”

De track walk over het circuit van Spa-Francorchamps, die vandaag plaatsvindt, zal hij alvast anders aanpakken dan vorig jaar.

“Spa is het langste circuit dat we bezoeken. Aan de track walk van vorig jaar leek geen einde te komen, dus dit jaar gaat die waarschijnlijk per fiets. Vorig jaar reed ik op een gedeelte van het circuit andersom, tijdens een demo. Dat was interessant en echt anders. Bergaf vanaf Eau Rouge was best eng. De vangrails zijn daar niet op gemaakt, maar het ging goed en niet veel mensen krijgen die kans.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}