Max Verstappen: “We zullen een compromis moeten vinden”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Na twee overwinningen op rij wacht komend weekend in Melbourne een compleet andere uitdaging dan in Bahrein en Saoedi-Arabië. Het stratencircuit van Albert Park biedt een compleet andere uitdaging en volgens Max Verstappen zal er een compromis gevonden moeten worden.

“We kijken ernaar uit om deze week in Melbourne te racen. De baan heeft nu een zeer snelle layout, die een goede mix vereist van snelheid op de rechte stukken en behoorlijke grip in de bochten, dus het gaat allemaal om het vinden van dat compromis,” aldus Verstappen volgens zijn officiële website. “Door het nieuwe asfalt is het circuit een stuk gladder geworden en leuker om op te rijden, dus daar kijken we naar uit.”

Ook de andere bandencompounds zorgen er volgens Verstappen voor dat er komend weekend een serieuze uitdaging wacht.

“We hebben ook zachtere compound banden vergeleken met vorig jaar, wat het iets lastiger zal maken qua strategie, maar hopelijk betekent het meer racespektakel met meer pitstops. Omgaan met de jetlag is altijd een uitdaging, maar het is altijd geweldig om in Melbourne te zijn en super om alle gepassioneerde racefans te zien!”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print